Laatste reviews van onze elektriciens
Er zijn op dit moment geen reviews beschikbaar

Tips om uw huis duurzamer te maken

Een Elektricien
een van onze vakspecialisten: uw elektricien in Breda en omgeving!

Er zijn vele manieren om uw huis duurzamer te maken, zowel op kleine als grote schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel opties waar de elektricien u mee kan assisteren. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te nemen.

Waarom is Led-verlichting een duurzame keuze voor uw huis?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of merkt u dat uw verlichting aan vernieuwing toe is?Nu is het moment aangebroken om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Verduurzaam uw huis door het plaatsen van Led-verlichting op alle plaatsen in uw woning.

Met Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Led-verlichting heeft ook een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Hoe kunt u uw woning verduurzamen met elektrisch koken?

Indien u elektrisch wilt koken, moeten er mogelijk wat aanpassingen plaatsvinden in uw huis. Denk hierbij aan de meterkast of de toevoer van stroom. De meterkast moet voldoende stroom leveren voor het gebruik van de kookplaat.

Om dit te voorkomen, kunt u een elektricien inhuren om alles voor u te regelen. Om dit te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het koken met elektriciteit zorgt ervoor dat er bijna geen elektriciteit verloren gaat, terwijl dit wel gebeurt bij koken op gas.

De voordelen van zonnepanelen voor uw duurzame huis

Wilt u uw huis op een milieuvriendelijke manier verduurzamen? Denk dan eens aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Voor duurzame aanpassingen aan uw huis kunt u denken aan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Om zonnepanelen op het dak te kunnen plaatsen, moet het dak geschikt zijn en in goede conditie verkeren.

Afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak heeft u meestal een totaal van 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken. Na een periode van ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen terugverdiend. Besef dat de zonnepanelen onderhoud nodig hebben om zoveel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.


breda-elektricien.nl, 15 mei 2024

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1962

Wij helpen u graag verder!