Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Kortsluiting Breda

Zit er een groep in uw woning zonder stroom? Het is waarschijnlijk dat u snel herstel van dit wilt hebben. Het is niet makkelijk om zonder stroom de dag door te komen.

Wanneer u snel weer elektriciteit nodig heeft, schakel dan de storingsdienst van Nastronic in voor assistentie. Bij het oplossen van het probleem kunt u rekenen op onze direct beschikbare monteurs. Heeft u een elektricien nodig op locatie? Bel dan naar 085 106 1962 en wij helpen u direct.

Kortsluiting Breda snel verholpen

Bij kortsluiting in Breda is het zaak om direct actie te ondernemen. In het bijzonder bij essentiële stroomvoorzieningen, zoals de keuken en de verwarming. Waarom twijfelen? Neem direct contact op met Nastronic.

Onze elektriciens zijn altijd snel ter plaatse om u te helpen met het opsporen en verhelpen van de oorzaak. Altijd onderweg zijn onze storingsmonteurs om ervoor te zorgen dat u niet lang zonder stroom zit. Zodra u ons belt op 085 106 1962, zullen we direct voor u gaan kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Mocht het door drukte niet haalbaar zijn om snel genoeg te helpen, Dan zoekt een medewerker aan de telefoon alsnog gratis mee naar een passende oplossing! U kunt ervan uitgaan dat alle stroomvoorzieningen spoedig weer in bedrijf zullen zijn.

Stekkerproef

Als er stroomuitval is in een deel van het huis, kan een specifiek apparaat soms de oorzaak zijn van het probleem. Als u wilt besparen op een elektricien en direct het probleem wilt oplossen, kunt u het beste een stekkerproef doen. Hier kunt u gedetailleerde informatie vinden over hoe dit precies werkt.

Spoeddienst van Nastronic

Wanneer kortsluiting, stroomuitval of storingen plaatsvinden, staat onze spoeddienst van Nastronic direct tot uw beschikking. Altijd verzekerd van de snelste service bij spoedgevallen dankzij onze monteur die onderweg is. Als het ons door drukte niet lukt om op tijd op de stoep te zijn, zal een medewerker u telefonisch ondersteunen bij het vinden van een alternatief.

Bel gerust naar 085 106 1962 om ons in te schakelen voor uw probleem. Indien er geen acute situatie is of telefonisch contactlastig is, kunt u een bericht plaatsen in het contactformulier. Reken op Nastronic voor het verhelpen van technische elektriciteitsproblemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn meerdere factoren die kortsluiting in het elektrische circuit teweeg kunnen brengen. Een van de veelvoorkomende redenen is bijvoorbeeld een apparaat dat kapot is en ervoor zorgt dat de elektriciteitsgroep uitvalt. U kunt achterhalen welk apparaat hier verantwoordelijk voor is door het uitvoeren van een stekkerproef.

Ook overbelaste groepen kunnen leiden tot kortsluiting. Als er te veel apparaten op één groep worden aangesloten, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Dit kunt u natuurlijk oplossen door een van de apparaten aan te sluiten op een andere groep.

Veel gestelde vragen

Wat houdt kortsluiting feitelijk in?

Bij een uitzonderlijk lage weerstand in een elektrisch circuit ontstaat kortsluiting. Kortsluiting in huis ontstaat meestal doordat twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Waar begint de kortsluiting in uw woning?

Als u controleert welke groep geen stroom meer ontvangt, kunt u nagaan waar de kortsluiting is ontstaan. Vervolgens kunt u een stekkerproef uitvoeren om het beschadigde apparaat te lokaliseren.

Kan kortsluiting brand veroorzaken?

Kortsluiting kan resulteren in aanzienlijke warmte in de elektrische bedrading. Voldoende hitte kan ervoor zorgen dat stoffen zoals doek, papier of stof naast de bedrading in brand schieten.


Gerelateerde pagina's

Nastronic staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1962

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.