Teamfoto Nastronic
Stroomstoring Breda Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Stroomstoring Breda

Is er sprake van stroomstoring in Breda en heeft u direct hulp nodig? Als er haast geboden is, kunnen de elektriciens van Nastronic direct optreden! Onze deskundige personeel heeft razendsnel de reden van uw stroomstoring ontdekt en verholpen.

Wij begrijpen de frustratie van een stroomstoring in huis maar al te goed. De koelkast werkt niet, werken op de computer is niet mogelijk en misschien doet ook de verwarming het niet. Onze monteurs rijden constant rond en zijn snel ter plaatse als u ons nodig heeft.

Heeft u acuut een elektricien nodig voor een stroomstoring in Breda? Bel direct naar 085 106 1962 om snel in verbinding te komen met een medewerker. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer de essentiële voorzieningen in huis tot uw beschikking heeft!

Elektra storing Breda snel verholpen

Zodra we te horen krijgen over een elektrische storing in Breda, zetten we direct alle zeilen bij om deze snel te verhelpen. Niemand kan genieten van elektriciteitsuitval, dat realiseren wij ons bij Nastronic zeer goed. Wanneer de storing niet lang duurt, kunt u weer snel verder met wat u belangrijk vindt.

We kunnen helaas niet altijd direct alle storingen verhelpen. Soms kan de reden achter het probleem wat gecompliceerder zijn of dat er ineens veel drukker is dan gebruikelijk. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om op een zo snel mogelijke en effectieve manier hulp te bieden.

Stekkerproef

Af en toe ontstaat er verwarring tussen stroomstoringen en kortsluiting. In dit geval is het probleem niet te vinden in de elektriciteitstoever of verspreiding ervan. De bron van kortsluiting is meestal een specifiek apparaat.

Het uitvoeren van een stekkerproef helpt om snel te achterhalen of er sprake is van kortsluiting en dit zelf op te lossen. Een stekkerproef uitvoeren helpt bij het isoleren van de oorzaak van het probleem. Leer hoe u een stekkerproef kunt uitvoeren door op de link te klikken.

Hulp nodig bij een stroomstoring? Nastronic helpt u verder in Breda!

Spoed storingsdienst Nastronic

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor een speciale spoeddienst die storingen snel oplost. Schakel Nastronic in en u kunt ervan op aan dat de storing snel wordt verholpen door onze snelle en competente storingsmonteurs. Met Nastronic staat angstvallig zoeken naar de storing en het oplossen ervan niet op de planning.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Ons netwerk van direct beschikbare elektriciens staat paraat om deze klus snel en efficiënt voor u uit te voeren. Geen aarzeling nodig! Neem direct contact op met 085 106 1962 voor onmiddellijke hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Er zijn diverse oorzaken voor stroomuitval in uw huis. Dit maakt het vaak moeilijk om zelf de bron van de storing te vinden en te repareren. Indien u een spoedige en doeltreffende hulp wenst, is het verstandig om alvast enkele zaken zelf uit te pluizen.

Start met het controleren door een stekkerproef te doen. Haal alle stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact en probeer vervolgens de groep opnieuw in te schakelen. Als dit succesvol is, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact stoppen, totdat de groep weer uitvalt.

Als dit niet werkt of indien de stroom helemaal wegvalt? Ga ook na of uw buren stroom hebben. Mogelijk is er een probleem bij de netbeheerder als uw buren ook zonder stroom zitten.

Als de stroomuitval door de netbeheerder wordt veroorzaakt, kan een elektricien helaas niet interveniëren. Neem contact op met de netbeheerder om een melding te maken, vervolgens is het wachten tot de stroom weer hersteld is. Na dit moment is het simpelweg wachten tot de elektriciteit weer werkt.

Laat Nastronic uw stroomuitval oplossen

Is er bij u thuis een groep uitgevallen of zelfs spraken van een volledige stroomstoring? Wanneer het euvel niet aan een aangesloten apparaat of de netbeheerder ligt, zullen onze vakkundige elektriciens onmiddellijk ter plaatse zijn om u te assisteren. Onze bedreven elektriciens van Nastronic staan klaar om u onmiddellijk van dienst te zijn.

Onze service is altijd onderweg om snel bij u te zijn in geval van spoed. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1962, zodat er snel een monteur bij u langs kan komen. Dit zorgt ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van stroom in huis.

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijft een koelkast haar kou vasthouden tijdens een stroomstoring?

Hoewel dit per koelkast kan verschillen, blijven de meeste koelkasten toch wel 12 tot 24 uur koud. Het is raadzaam om de koelkast zo koud mogelijk te houden door deze beperkt te openen.

Hoe lang blijven de inhoud van een vriezer goed bevroren zonder stroom?

Diepgevroren eten blijft tot wel 24 uur voldoende bevroren in een vriezer zonder stroom. Het is beter om de vriezer gesloten te houden om zo min mogelijk kou te verliezen.

Hoe kan ik zelf ingrijpen bij een stroomstoring in huis?

Bij een stroomstoring is het verstandig om als eerste een stekkerproef uit te voeren. Controleer bovendien of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan en of uw buren nog stroom ontvangen.

Nastronic staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1962

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.