Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast uitbreiden Breda

Ervaart u de noodzaak van een extra stroomgroep door het gebruik van zware apparatuur of een inadequate verdeling? Er zijn voldoende redenen om de groepenkast te laten aanpassen. Voor een snelle, betaalbare en professionele uitbreiding van uw groepenkast in Breda kunt u vertrouwen op Nastronic; de groepenkast specialist die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Breda

Indien u meer zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, wilt toevoegen, kan dit een extra belasting vormen voor uw huidige stroomgroepen. In dit scenario kan het essentieel zijn om een extra groep te plaatsen om kortsluiting en overbelasting tegen te gaan. Bij het aansluiten van zonnepanelen is het cruciaal om een extra stroomgroep te hebben.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw woning in Breda kan het plaatsen van een extra groep een goede oplossing zijn. Zorg ervoor dat er maximaal vier groepen zijn die onder een aardlekschakelaar vallen. Het installeren van een extra aardlekschakelaar kan dus ook een extra klus vormen.

Is er behoefte aan extra groepen of wilt u deskundig advies inwinnen hierover? Bij Nastronic zit u goed! De knowhow van onze elektriciens over groepenkasten stelt hen in staat om u te voorzien van de aangewezen hulp en begeleiding.

Heeft u vragen over de beschikbare opties, de noodzaak en de kosten? Aarzel niet om contact op te nemen met Nastronic. Indien u ons wilt bereiken, nodigen wij u uit om een bericht achter te laten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Indien u liever belt, is dat mogelijk! Voor direct contact, bel naar 085 106 1962.

Een extra groep aanleggen in de meterkast? Nastronic komt u helpen!
Nastronic helpt in Breda en omgeving met groepenkast-werkzaamheden.

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Breda van belang kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gewend bent om elektrisch te koken en denkt aan een grote Amerikaanse koelkast. Het kan zijn dat de huidige keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorziet.

Een extra groep toevoegen aan uw groepenkast kan nodig zijn vanwege het intensieve stroomverbruik in uw huis. Een beeld dat vaak voorkomt, is wanneer er gelijktijdig een tv, een muzieksysteem en meerdere (spel)computers worden bediend op dezelfde stroomgroep. De groepenkast uitbreiden bij veel stroomverbruik kan de spanning op uw stroomnetwerk verminderen en voor verlichting zorgen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het benodigde aantal stroomgroepen in uw woning, let u op uw energieverbruik en de huidige groepenverdeling. In veel huishoudens vind je een stroomgroep die specifieke ruimten bedient. In moderne woningen met vele zware apparaten merkt u dan al gauw problemen in bijvoorbeeld de wasruimte of de keuken.

Het blijft een uitdaging om vooraf te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw huis. Het aantal benodigde stroomgroepen wordt vaak beïnvloed door de grootte van uw gezin. In een groot huishouden worden op diverse posities in huis snel meerdere apparaten simultaan gebruikt.

Neem contact op met onze deskundige elektriciens voor professioneel advies over het aantal groepen dat u nodig heeft. Laat ons u begeleiden bij het efficiënt verdelen van stroomgroepen op basis van uw gebruikspatroon. Wees verzekerd van ononderbroken gebruik van uw elektra.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Nastronic

Een professionele elektricien kan u helpen bij alle elektra werkzaamheden die nodig zijn. Een ervaren en deskundige specialist zorgt voor een veilige installatie en een probleemloos functioneren. Bij Nastronic staat een deskundige en betrouwbare monteur voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op voor professionele hulp bij het uitbreiden van uw groepenkast in Breda. Onze monteurs bij Nastronic zijn direct beschikbaar om uw wensen goed te beluisteren en snel van dienst te zijn. Bij vragen kunt u altijd bellen naar 085 106 1962 of het contactformulier op de website invullen om ons te bereiken.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Wellicht wilt u zware elektronische apparatuur laten installeren in uw huis. Denk aan apparatuur zoals een inductiekookplaat, een privésauna of een oplaadpaal voor een elektrische auto. Deze machines zijn veel zwaarder dan gewone apparaten zoals een koelkast of vriezer.

Bij het monteren van deze apparatuur is het niet afdoende om slechts een extra groep te installeren in de groepenkast. Een inductiekookplaat van topkwaliteit heeft krachtstroom nodig om te functioneren. Als u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u ondersteunen met het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn groepenkast laten uitbreiden?

Wanneer de stroomvraag in uw huis groter wordt, kunnen extra groepen worden aangesloten. Er zijn gevallen waarin het vervangen van de groepenkast de beste keuze is.

Is het mogelijk om zelf een extra groep aan te leggen?

Het uitvoeren van elektriciteitswerkzaamheden zonder de juiste kennis en ervaring kan zeer gevaarlijk zijn. Dit is echt niet de aanbevolen aanpak in het belang van uw huisveiligheid.

Wat is het maximum aantal groepen dat je in je groepenkast mag monteren?

In een groepenkast mogen niet meer dan 12 groepen gemonteerd worden. Bij elke hoofdschakelaar in de groepenkast mogen maximaal 4 groepen worden geïnstalleerd.

Kunt u aangeven welke elektronische apparaten als zwaar worden beschouwd?

Om overbelasting te voorkomen, plaatst u zware elektronica het best op aparte groepen. Een voorbeeld hiervan is de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger of een oven.


Nastronic staat voor u klaar in Breda
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1962

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.