Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam
Krachtstroom laten plaatsen Redactie, 14 februari 2024
Nastronic in Breda kan u helpen bij het aanleggen van krachtstroom!

Bent u op zoek naar een ontspannende tijd in uw eigen jacuzzi of sauna?Heeft u interesse in het installeren van een oplaadpunt voor uw elektrische auto bij uw woning?Zowel voor een rustgevend moment in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Voor het gebruik van uw apparaten is het van belang om krachtstroom te laten installeren. Het aanleggen van krachtstroom is een zorgvuldige taak, en het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Schakel daarom altijd een professional in voor het aanleggen van krachtstroom.

Wat houdt krachtstroom precies in?

Indien je apparaten gebruikt die extra vermogen vereisen, is krachtstroom met een spanning van 380 volt noodzakelijk. Warmtepompen, bepaalde elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's zijn voorbeelden van apparaten die krachtstroom nodig hebben. In tegenstelling tot het gebruikelijke 230 volt, vereist krachtstroom een speciaal stopcontact met vier draden, waarop spanning staat.

Een ervaren vakman voor het plaatsen van krachtstroom

Bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning door een professional, doorloopt hij verschillende stadia. Een monteur plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Indien uw woning nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, is het wellicht nodig deze te upgraden naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Bij een correcte werking van de 3-fasen hoofdschakelaar, moet de aansluiting verzwaard worden door de netbeheerder. Bij het installeren van krachtstroom wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn. Wanneer krachtstroom geïnstalleerd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn.

Wanneer u krachtstroom nodig heeft voor een laadpaal, dient u vaak de kabel naar buiten te laten lopen. Ter bescherming van de kabel wordt vaak gekozen voor een ijzeren omhulsel, wat de kosten iets doet toenemen. Houd er rekening mee dat krachtstroom niet altijd vereist is, afhankelijk van de behoeften van uw apparaten.

Twijfelt u of u een aanvraag moet indienen?

Bij het inschakelen van een expert om krachtstroom aan te leggen, is het verstandig om de volgende checklist te volgen. Heeft u bepaalde elektrische apparatuur die krachtstroom vereist? Waar wilt u elk apparaat installeren?Hoe is uw meterkast opgebouwd? In welk jaar is uw woning tot stand gekomen?

Het installeren van krachtstroom is een delicate taak en dient te worden uitgevoerd door een professional. Voor een geslaagde installatie is het van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een deskundige vakman. Om een nauwkeurige prijsopgave te verkrijgen, kunt u het beste contact opnemen met een professionele elektricien voor een offerte op maat.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1962

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.