076 - 799 90 83

Elektricien nodig in Breda?

Stroomstoring in Breda?

Als plotseling alle lichten en andere elektrische apparaten uitvallen dan heeft u te maken met een stroomstoring. Check altijd eerst of uw buren ook last hebben van een storing. Indien dit niet het geval is, weet u dat het mankement alleen bij u in huis is. Wanneer u last heeft van een storing in uw elektriciteit en u deze niet zelf kunt verhelpen dan bent u bij De vakman uit Breda aan het juiste adres. Onze storingsdienst in Breda lost al uw elektraproblemen snel en vakkundig voor u op.

Zelf een storing oplossen

Bij een stroomstoring is het verstandig om eerst zelf uit te zoeken waar het defect vandaan komt. Wanneer uw buren geen last hebben van een stroomstoring, is uw eigen installatie defect. Het kan zijn dat er een stop is doorgeslagen of dat de aardlekschakelaar is omgeslagen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een elektrisch apparaat in uw woning dat defect is. Met het vervangen van de stop of terugzetten van de schakelaar lost u de storing op. Lukt het niet om de oorzaak zelf te achterhalen, dan zijn wij uw professionele elektricien in Breda en omgeving. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dus ook bij storingen in het weekend of ‘s nachts bent u verzekerd van een vakman die deze zo snel mogelijk oplost.

Ons werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Altijd een persoonlijke aanpak

24-uursservice

Wij begrijpen hoe vervelend problemen met uw elektriciteit zijn. Daarom kunt u 24/7 op ons rekenen!

Bij ons kunt u rekenen op ervaren elektriciens die de storing in uw elektriciteitsnetwerk snel verhelpen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Bedrading aanleggen
• Lichtpunten toevoegen
• Stoppenkast uitbreiden
• Kracht- en zwakstroom
• Hulp bij storingen

Werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Hoofdvestiging