076 - 799 90 83

Elektricien nodig in Breda?

Verlichting in Breda

Verlichting is een zeer bepalende factor binnen en rondom uw woning of bedrijfspand. Goed geplaatste verlichting kan een ruimte groter laten lijken of juist een intieme sfeer geven. Het is daarom belangrijk om tijdens het aanbrengen van verlichting rekening te houden met de functionaliteit van de ruimte. Wordt er bijvoorbeeld veel gewerkt in de ruimte waarbij u goed zicht moet hebben op uw bureau? Of wilt u buiten in uw tuin sierverlichting aanbrengen? Allemaal dingen waar u goed over na moet denken voordat u gaat bepalen waar een lamp moet worden opgehangen. Wanneer u in Breda of in de omgeving van Breda woont dan voorzien wij u graag van advies.

Veilig verlichting aanleggen

Denk er bij het aansluiten van uw verlichting aan dat u veilig te werk gaat! Schakel daarom altijd eerst de betreffende groep uit of zet bij twijfel de aardlek of hoofdschakelaar van de groepenkast uit. Zo weet u zeker dat de stroom van de bedrading af is. Volg vervolgens de instructies die bij de lamp zijn meegeleverd. Gaat u liever niet zelf met elektra in de weer en bent u op zoek naar een elektricien in Breda? De elektriciens van De vakman uit Breda leggen graag bij u uw verlichting aan. Ook voor het aanleggen van bedrading bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Altijd een persoonlijke aanpak

24-uursservice

Wij begrijpen hoe vervelend problemen met uw elektriciteit zijn. Daarom kunt u 24/7 op ons rekenen!

Bij ons kunt u rekenen op ervaren elektriciens die de storing in uw elektriciteitsnetwerk snel verhelpen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Bedrading aanleggen
• Lichtpunten toevoegen
• Stoppenkast uitbreiden
• Kracht- en zwakstroom
• Hulp bij storingen

Werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Hoofdvestiging