076 - 799 90 83

Elektricien nodig in Breda?

Groepenkast uitbreiden in Breda?

In elke woning en elk bedrijf is een groepenkast aanwezig. Dit is het punt waar de stroom uw pand binnenkomt. Vanuit de groepenkast wordt vervolgens de stroom verdeeld over verschillende groepen. Iedere groep is verantwoordelijk voor een gedeelte van de stroomvoorziening in uw pand.

Wanneer er te veel apparaten op hetzelfde moment stroom nodig hebben, wil het nog wel eens gebeuren dat er een stop uit slaat. Dit is voor de veiligheid. Vooral in oudere woningen is de kans hierop groot, doordat het aantal groepen nog beperkt is. In dergelijke gevallen is het daarom verstandig om uw stoppenkast te laten controleren en indien nodig het aantal groepen uit te laten breiden. Wij kunnen eventueel uw groepenkast vervangen.

Werkzaamheden aan de groepenkast

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? Bent u op zoek naar een elektricien in Breda? De vakmannen van De vakman kunnen alle werkzaamheden aan uw groepenkast in Breda en de omgeving van Breda uitvoeren. Van het controleren en repareren tot het plaatsen van extra groepen. Bij alle werkzaamheden aan uw groepenkast staan wij voor u klaar.

In het geval van een storing kunt u ons zelfs 24 uur per dag bereiken. Wij zullen direct het probleem oplossen zodat u weer snel gebruik kunt maken van elektricitieit. Ook voor advies over uw groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Altijd een persoonlijke aanpak

24-uursservice

Wij begrijpen hoe vervelend problemen met uw elektriciteit zijn. Daarom kunt u 24/7 op ons rekenen!

Bij ons kunt u rekenen op ervaren elektriciens die de storing in uw elektriciteitsnetwerk snel verhelpen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Bedrading aanleggen
• Lichtpunten toevoegen
• Stoppenkast uitbreiden
• Kracht- en zwakstroom
• Hulp bij storingen

Werkgebied

Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West en omgeving.

Hoofdvestiging